О П Р Е Д Е Л Е Н И Е 

 

№219                                          гр. Стара Загора                       21.07.2017 год.

 

Старозагорският административен съд, в закрито заседание на дваадесет и първи юли през две хиляди и седемнадесета година, шести състав:

 

                                                   Административен съдия: МИХАИЛ РУСЕВ

 

при участието на секретаря..................................., като разгледа адм. дело №337 по описа за 2017 год., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

         Производството по делото е образувано по жалба на М.М.М.,***.

С разпореждане от 06.07.2017 год. жалбата е оставена без движение, даден e седемдневен срок за отстраняването на недостатъците й, а именно: да се плати държавна такса в размер на 10.00 лв., както и да представи екземпляр от исковата молба ответник по делото, да посочи в какво се изразяват претърпените неимуществени вреди и техният размер, да посочи исковият период, за който претендира обезщетението, като посочи изрично начална и крайна дата на периода, както и да посочи надлежен ответник по делото. Съобщението за разпореждането е получено лично от ищеца на 12.07.2017 год. В указаният от съда срок не са отстранени недостатъците от ищеца.

Седемдневният срок за отстраняване на недостатъците на жалбата, изтича на 19.07.2017 год. /сряда, работен ден/. Срокът е изчислен съгласно разпоредбата на чл.60, ал.5 и 6 от ГПК, приложима  по силата на чл.144 от АПК. От гореизложеното е видно, че в този срок не са отстранени недостатъците на депозираната жалба, поради което производството по делото следва да бъде прекратено.

По тези съображения и на основание чл.158, ал.3 във връзка с чл.151, т.3 и 4 от АПК, във връзка с чл.127, ал.1 от ГПК, съдът

 

О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И :

 

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалбата на М.М.М.,***, поради неотстраняване на нередовностите.

ПРЕКРАТЯВА производството по адм. дело №337/2017 год. по описа на Административен съд Стара Загора.

Определението подлежи на обжалване с частна жалба в 7-дневен срок от съобщаването му на страните пред ВАС.

 

 

 

                                    АДМИНИСТРАТИВЕН СЪДИЯ: