О   П   Р   Е   Д   Е   Л   Е   Н   И   Е

                

№ 276                                 28.09.2018г.                          град Стара Загора

 

Старозагорският административен съд, VІI състав, в закрито заседание на двадесет и осми септември през две хиляди и осемнадесета година, в състав:

 

                                                         СЪДИЯ: СТИЛИЯН МАНОЛОВ

                                                                                    

като разгледа докладваното административно дело № 440 по описа за 2018г., за да се произнесе, съобрази следното:                                                       

 

Производството по делото е образувано по жалба от М.Ж.Ч. *** против Проект за изменение на Общ устройствен план на Стара Загора и прилежащите крайградски територии, одобрен с Решение № 1158 по Протокол № 55/ 26.05.2011г. на Общински съвет Стара Загора в частта му за квартал „Бедечка” при граници: юг – ул. „Христина Морфова”, север – алеята към предприятие „Труд”, запад – ул. „Иван Вазов”, изток – ул. „Хан Тервел”, приет с Решение № 1115/28.09.2017г. на Общински съвет Стара Загора.

 

С разпореждане от 10.09.2018г. на съдията-докладчик жалбата е оставена без движение като на подателя е даден 7-дневен срок от връчване на съобщението да отстрани констатирани и конкретно посочени нередовности по нея.

 

Видно от върнатата разписка, съобщението с указанията на съда е връчено на Р. И. – син на жалбоподателката, на 12.09.2018г. 

 

Нередовностите не са отстранени нито в дадения от съда срок, нито до настоящия момент. Не е представен платежен документ за внесена държавна такса по делото в размер на 10 лв., дължима се в съдебното производство съгласно т.2б, б. „а” от Тарифа №1 към Закона за държавните такси за таксите, събирани от съдилищата, прокуратурата, следствените служби и Министерство на правосъдието. Не е представен и документ за собственост на посочените в жалбата имоти.  

 

Предвид изложеното съдът намира, че са налице предпоставките жалбата да бъде оставена без разглеждане, а производството по делото - прекратено.

Водим от горните мотиви и на основание чл.158, ал.3 от АПК, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалбата на М.Ж.Ч. *** против Проект за изменение на Общ устройствен план на Стара Загора и прилежащите крайградски територии, одобрен с Решение № 1158 по Протокол № 55/ 26.05.2011г. на Общински съвет Стара Загора в частта му за квартал „Бедечка” при граници: юг – ул. „Христина Морфова”, север – алеята към предприятие „Труд”, запад – ул. „Иван Вазов”, изток – ул. „Хан Тервел”, приет с Решение № 1115/28.09.2017г. на Общински съвет Стара Загора, ПОРАДИ НЕОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕРЕДОВНОСТИ.

 

ПРЕКРАТЯВА производството по адм. дело № 440/2018г. по описа на Административен съд – Стара Загора.

 

Определението подлежи на обжалване с частна жалба в 7-дневен срок от съобщаването му на подателя  пред ВАС.

 

 

                                                                          СЪДИЯ: